En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Activitats culturals


Jornades Joan Folch: Migrants climàtics
  • Jornades Joan Folch: Migrants climàtics
El clima és una poderosa variable del planeta, amb especial incidència sobre la vida.
Té la seva pròpia història, els seus propis ritmes de canvi, que estant sotmesos a múltiples influències: astrofísiques, geològiques i també, humanes.
La massiva utilització i transformació dels recursos naturals del nostre planeta per part del nostre sistema productiu, estan alterant de manera sensible les oscil·lacions pròpies del clima amb greus conseqüències.

Amb aquest cicle de conferències volem situar els problemes, tant del clima, com de l’alimentació i també amb l’afectació a les persones.

1a Jornada (17 març): passi de la pel·lícula 50º, produïda per Josep Cabayol.
2a Jornada (22 març): tocarem el tema de l’alimentació amb Pol Dunyo i presentació d'Ecologistes en Acció de l'informe "Amb la soja al coll"
3a Jornada (31 març): Migracions Climàtiques, a càrrec de M. Pajares.

-----------------------------------------------
J o r n a d a  3 .  3 1  m a r ç , 1 9 h.
-----------------------------------------------

MIGRANTS CLIMÀTICS
 

Un migrant o refugiat climàtic és una persona obligada a migrar o a ser evacuada de la seva regió d’origen per canvis en el seu hàbitat local, com sequeres, desertificació, inundacions, pujada del nivell del mar.

En Miguel Pajares, biòleg, antropòleg i President de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat ens parlarà amb rigor d’aquesta problemàtica.

Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com